top of page

mån 11 sep.

|

Matteusgården, Matteus Kyrka

KYRKFESTEN 23 - Norrköping

Kyrkfesten är bästa starten på terminen! Få full koll på hur “kyrklivet” ser ut för dig som student. Kvällen rymmer mat, musik, människor och mycket mer.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
KYRKFESTEN 23 - Norrköping
KYRKFESTEN 23 - Norrköping

Tid och plats

11 sep. 2023 19:00 – 23:00

Matteusgården, Matteus Kyrka, Slottsgatan 157, 602 20 Norrköping, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Kyrkan på universitetet tillsammans med den kristna studentföreningen KEFAS inbjuder till välkomstsittning, 11 sep i Norrköping.

För dig som är ny, nyfiken eller bara vill lära känna flera härliga medstudenter. Alla studenter är välkomna, även du som hunnit plugga ett gäng terminen redan. Det blir en trevlig kväll med livemusik, gratis mat, chans att lära känna nya vänner och info om hur kyrklivet som student vid LiU ser ut. Dessutom lär vi dig Östgötska. Vi har även bjudit in företrädare från olika kyrkor i stan som kommer för att hälsa er välkomna till regionen.

Först till kvarn gäller, typ, fast vi kommer nog ändå ge lite förtur till er som är helt nya…

Oavsett, anmäl dig så snart som möjligt.

För att kunna beräkna maten vill vi att du anmäler dig senast 7 sep 13:00, men helst innan , (även om det går rent tekniskt att boka fler än en biljett så gör inte det, vi vill ha rätt kontaktinfo till varje deltagare)

Varmt välkommen!

Biljetter

  • Kyrkfesten 23 Norrköping

    Biljetten ger dig tillträde till Kyrkfesten 23, 11 sep, 19:00 i Norrköping, Matteusgården, Matteus kyrka (Nära Campus, vid Folkparken)

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page