top of page

ons 15 sep.

|

Trappan- Kåkenhus campus Norrköping

KYRKFESTEN 21 - Norrköping

Kyrkfesten är bästa starten på terminen! Få full koll på hur “kyrklivet” ser ut för dig som student. Kvällen rymmer mat, musik, människor och mycket mer.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
KYRKFESTEN 21 - Norrköping
KYRKFESTEN 21 - Norrköping

Tid och plats

15 sep. 2021 19:00 – 23:40

Trappan- Kåkenhus campus Norrköping, Bredgatan 31, 602 21 Norrköping

Gäster

Om evenemanget

NU ÄR ANMÄLAN STÄNGD; OM DU VILL STÅ PÅ KÖ FÖR EN PLATS SOM EV BLIR LEDIG OM NÅGON ANMÄLD BEHÖVER AVANMÄLA SIG SÅ SKICKA MAIL TILL mattias@kpu.nu  / festkommitén 

Kyrkan på universitetet tillsammans med den kristna studentföreninge Kefas vid LiU inbjuder till välkomstsittning, 15 sep i Norrköping.

För dig som är ny, nyfiken eller bara vill lära känna flera härliga medstudenter. Alla studenter är välkomna. Det blir en trevlig kväll med livemusik, gratis mat, chans att lära känna nya vänner och info om hur kyrklivet som student vid LiU ser ut. Dessutom lär vi dig Östgötska. Vi har även bjudit in företrädare från olika kyrkor i stan som kommer för att hälsa er välkomna till regionen.

Vi kommer att följa folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer vilket i nuläget gör att vi kommer ha max 50 personer närvarande. Men vi hoppas kunna erbjuda fler platser och att rekomendationerna ändrar sig.

Först till kvarn gäller, typ, fast vi kommer nog ändå ge lite förtur till er som är helt nya… 

Oavsett, anmäl dig så snart som möjligt.

För att kunna beräkna maten vill vi att du anmäler dig senast 9 sep , (även om det går rent tekniskt att boka fler än en biljett så gör inte det, vi vill ha rätt kontaktinfo till varje deltagare)

Varmt välkommen!

Biljetter

  • Kyrkfesten 21 Norrköping

    Biljetten ger dig tillträde till Kyrkfesten 21, 15 sep, 19:00 i Norrköping.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page