top of page

tis 15 sep.

|

Matthew Church

KYRKFESTEN 20 - Norrköping

Kyrkfesten är bästa starten på terminen! Få full koll på hur “kyrklivet” ser ut för dig som student. Kvällen rymmer mat, musik, människor och mycket mer.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
KYRKFESTEN 20 - Norrköping
KYRKFESTEN 20 - Norrköping

Tid och plats

15 sep. 2020 18:00 – 21:00

Matthew Church, Slottsgatan 157, 602 20 Norrköping, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Kyrkan på universitetet tillsammans med de kristna studentföreningarna vid LiU inbjuder till välkomstsittning, 15 sep i Norrköping.

För dig som är ny, nyfiken eller bara vill lära känna flera härliga medstudenter. Alla studenter är välkomna. Det blir en trevlig kväll med livemusik, gratis mat, chans att lära känna nya vänner och info om hur kyrklivet som student vid LiU ser ut. Dessutom lär vi dig Östgötska. Vi har även bjudit in företrädare från olika kyrkor i stan som kommer för att hälsa er välkomna till regionen.

Vi kommer att följa folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer vilket i nuläget gör att vi kommer ha max 50 personer närvarande. Först till kvarn gäller, typ, fast vi kommer nog ändå ge lite förtur till er som är helt nya… 

Oavsett, anmäl dig så snart som möjligt.

För att kunna beräkna maten vill vi att du anmäler dig senast 13 sep 

Varmt välkommen!

Biljetter

  • Kyrkfesten 20 Norrköping

    Biljetten ger dig tillträde till Kyrkfesten 20, 15 sep, 18:00 i Norrköping, Folkparken, Matteusgården (församlingshemmet vid Matteus kyrka, Slottsgatan 157)

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page